Web lists-archives.com

Re: [Samba] gpo not applied a boot computer




>
>
> That is strange, it works on the first boot, but never again.
> What GPO is it ?
> It isn't one of the two default GPO's, is it ?
>
>
> Hello no i have created a computer GPO for a specific OU where the
> computers and the users are stored with the appropriate rights. i do a
> gpupdate / force, the gpo are applied correctly, gpresult proves to me that
> everything is correct. but when i start the computer no gpo computer are
> applied and the samba logs of the computer shows me this:
>
> GSS server Update(krb5)(1) Update failed:  Miscellaneous failure (see
>> text): Decrypt integrity check failed
>
> [2019/02/25 10:21:11.914286,  1]
>> ../auth/gensec/spnego.c:1218(gensec_spnego_server_negTokenInit_step)
>
>   gensec_spnego_server_negTokenInit_step: gssapi_krb5: parsing
>> NEG_TOKEN_INIT content failed (next[(null)]): NT_STATUS_LOGON_FAILURE
>
> [2019/02/25 10:21:11.944559,  1]
>> ../source4/auth/gensec/gensec_gssapi.c:790(gensec_gssapi_update_internal)
>
>
> I presice that I test a standard samba installation "samba-tool domain
> provision --realm='''MONDOMAINE.LAN''' --domain '''MONDOMAINE'''
> --server-role=dc"  is that everything works fine, it seems to me that it
> comes from the migration

thanks

> --
> To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
> instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba
>
-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba