Web lists-archives.com

Re: [Samba] Kerberos not working after moving Samba AD DC to new server




Check the kr5b.conf and confirm DNS is working

On Fri, Mar 9, 2018 at 9:20 PM, Sebastian Arcus via samba <
samba@xxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

>
> On 09/03/18 10:52, Sebastian Arcus via samba wrote:
>
>> I am moving a Samba AD DC to a new server (I am merging two different
>> hardware servers serving different functions). The new server has the same
>> name as the old one, and same IP addresses on the network interfaces. I
>> have moved the following directories:
>>
>> /var/lib/samba
>> /var/cache/samba
>> /etc/samba/
>> /var/named/
>>
>> Samba will start, Bind starts (I'm using the Bind backend), the dns tests
>> from Samba wiki work fine, but the following doesn't work and I can't
>> figure out why:
>>
>> # kinit Administrator
>> kinit: Cannot contact any KDC for realm 'MYDOMAIN.LAN' while getting
>> initial credentials
>>
>> The domain name above is correct, but for some reason Kerberos doesn't
>> seem to be working. Does the Kerberos side of things need any other files
>> which I should have copied from the old server?
>>
>
> Sorry for the confusion - I just checked the old server and I get the same
> error. Is there any way of troubleshooting Kerberos further?
>
>
> --
> To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
> instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba
>
-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba