Web lists-archives.com

Re: [Samba] Samba 4.6.7 AD, Netapp CDOT 9.2 and missing "Domain Users" membership




Hi,
Adding user to domain user group and then setting as primary group,
using RSAT tools, if you change primary group to other group and then
remove doamin user group and re-add doamin user (without working as
primary group) then domain user are listed in this group and works...
but this is not a solution, domain user must be the primary group


2018-02-12 20:19 GMT+01:00 Trenta sis <trenta.sis@xxxxxxxxx>:
> Have you solved?
> I have the sambe issue with NEtapp CDOT 9.1 P11, latest versions,
> tried with AD and works It seems that domain users are not showed
> correctly when tey are set as priamry bug, it seems a samba bug
>
> Can you help?
>
> Thanks<div id="DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2"><br /> <table
> style="border-top: 1px solid #D3D4DE;">
>         <tr>
>       <td style="width: 55px; padding-top: 18px;"><a
> href="http://www.avg.com/email-signature?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail";
> target="_blank"><img
> src="https://ipmcdn.avast.com/images/icons/icon-envelope-tick-green-avg-v1.png";
> alt="" width="46" height="29" style="width: 46px; height: 29px;"
> /></a></td>
>                 <td style="width: 470px; padding-top: 17px; color: #41424e;
> font-size: 13px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
> line-height: 18px;">Libre de virus. <a
> href="http://www.avg.com/email-signature?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail";
> target="_blank" style="color: #4453ea;">www.avg.com</a>                 </td>
>         </tr>
> </table>
> <a href="#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2" width="1" height="1"></a></div>

-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba