Web lists-archives.com

Re: [Samba] FW: Unable to upload printer drivers




Yes, i had that to, when its accepted and its not arriving on the list it seen as spam. 

> And concerning the problem of upload, is it a samba bug ? Or specific 
> toshiba's driver or w10's one ?

Arg, a combination off all three, imo.
Windows is doing what they want and the rest is following.
Samba trying to catch up on the newer driver type support, they are still working on that. 
And all printer manufactuers are changing there driver to the new driver models of windows. 
Also due to the security leaks, that had a big impact on the driver deployments. 
So its bit searching for the correct version and if your lucky its a short search/test. 

But if the latest toshiba isnt working, pm me, and i'll lookup an otherone that i tested about a year ago. 
But i have to look them up. 

And if the HP universal works, then at least you know that its the driver/samba combination thats the problem. 
For that specific driver brand/type your using. 

more info : https://technet.microsoft.com/en-us/library/jj134171(v=ws.11).aspx 


Best regards, 

Louis





> -----Oorspronkelijk bericht-----
> Van: Manu Baylac [mailto:manu@xxxxxx] 
> Verzonden: vrijdag 10 november 2017 13:32
> Aan: L.P.H. van Belle; samba@xxxxxxxxxxxxxxx
> Onderwerp: Re: [Samba] FW: Unable to upload printer drivers
> 
> 	Hi Louis,
> 
> 
> Le 10/11/2017 à 12:19, L.P.H. van Belle via samba a écrit :
> 
> > Ok, so even the driver link in the email did not work on win 10 x64?
> > The one which did work for me?
> 
> Rah, sorry i didn't test it. Il will try.
> 
> And it's  strange but i sent my last mail to samba list and you in Cc 
> two days ago, and it never arrived on samba list while i can see in 
> postfix :
> 
> Nov  8 22:09:41 aditu postfix/smtp[23719]: A8F84640A7C: 
> to=<samba@xxxxxxxxxxxxxxx>, 
> relay=lists-mx.samba.org[144.76.82.147]:25, 
> delay=7.6, delays=0.28/0.03/3/4.3, dsn=2.0.0, status=sent (250 OK 
> id=1eCXbO-0074Ba-Mm)
> 
> And concerning the problem of upload, is it a samba bug ? Or specific 
> toshiba's driver or w10's one ?
> 
> 
> Thanks !
> 
> --
> Manu
> 
> 
> 


-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba