Web lists-archives.com

Re: [Samba] Trust Relationship between this work station and primary domain failed




hi rowland

im sorry i used gmail web to send it
i ll try to remove it as your suggest

btw i just find some work arround .

i try to un join then rejoin, and the problem still the same i cannot login

and then i try to rejoin with different computer name (i change my computer
name before rejoin)

and i successfully access my profile

i still dont get the root cause of this problem .. maybe i have corrupt
computer data in my ldap database ..

maybe  you can give me some enlightment



On Aug 15, 2017 17:33, "Rowland Penny via samba" <samba@xxxxxxxxxxxxxxx>
wrote:

On Tue, 15 Aug 2017 16:50:36 +0700
zhia chandra via samba <samba@xxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

> hi all
>
> i still struggling for the last 2 month to figure out what happen
> with my samba 4 AD server Installation
>
> almost all my client mostly win 7 and 10 having same problem with
> trust relationship
>
> i have check the time on PC client all fine ..but the trust
> relationship problem still happen
>
> here is my samba server conf

Well, you could start by removing the Unix domain member lines from
your AD DC smb.conf:

        vfs objects = acl_xattr
        map acl inherit = Yes
        store dos attributes = Yes

These should NEVER be there.

Also if these '<http://terminix.co.id>',
'<http://terminix.co.id/scripts>' are actually in smb.conf, remove them.

Rowland

PS: your mail client is rubbish, it just put your smb.conf into a
managled block which I had to decipher ;-)


--
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba
-- 
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions:  https://lists.samba.org/mailman/options/samba