Web lists-archives.com

Re: Problem with images in FaceBook




On 9/28/17 3:31 PM, The Real Bev wrote:
> On 09/28/2017 08:23 AM, Big Al wrote:
>> On 09/28/2017 10:47 AM, Mr. Ed wrote:
>>> On 9/28/17 6:38 AM, Mr. Ed wrote:
>>>> On 9/27/17 8:39 PM, Mr. Ed wrote:
>>>>> Yesterday for some strange reason (I probably hit a key at a time I shouldn't
>>>>> have) I started having problems with images in the postings/ads/friends
>>>>> sections.  Some show and others don't.  In the friends and ad block no images
>>>>> show.  In the postings some do and some don't.
>>>>>
>>>>> Any how, using a clean profile it works as expected.  I checked all my
>>>>> settings
>>>>> in 'preferences' they look good.  I deleted all references to http and
>>>>> https/facebook.com in data manager.  Deleted all the cache files, etc.
>>>>>
>>>>> I have nothing in the user.js file except for the 'e-mail' reply line.
>>>>>
>>>>> Anyone run across a similar problem?  If so, where-in did I go wrong?
>>>>>
>>>> Sorry, I should have said what program I was using with Win10:
>>>>
>>>> User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:54.0)
>>>> Gecko/20100101 SeaMonkey/2.51
>>>>
>>> Problem solved - somehow I got to block images from one site.  Big fingers I
>>> guess.
>>>
>> Don't you just love it when you spill your guts after 2 days of
>> troubleshooting only to have the solution pop up 10 minutes after you
>> hit the "send" button.  :-)
>
> This is linked to the phenomenon of seeing your typo just as you hit SEND. 
> Our gods hate us.
>
Well, guess at 84½ years old I'm allowed one mistake.  Perhaps dementia settling
in, but dang it I hate it when the solution is ALWAYS the last place you look. 
Why can't it be in the first place at least once?

-- 
"This is America!  You can't make a horse
 testify against himself!"      Mister Ed    


_______________________________________________
general mailing list
general@xxxxxxxxxxxxxxxxx
https://lists.mozilla.org/listinfo/general