Web lists-archives.com

Isten áldjon
Isten áldjon

Én vagyok Mrs.Johanna Tuuk, özvegy vagyok hosszú ideig tartó rákban. Az állapotom minden jelzoje valóban romlik, és teljesen nyilvánvaló, hogy két hónapot nem fogok élni orvosaim szerint, és minden jelzésben az orvosi elemzést illetoen. Ez azért van, mert a rák nagyon rossz stádiumba került, hogy nincs remény.

A kései férjem autóbalesetben halt meg, házasságunk idején nem tudtunk gyermeket produkálni. Az édesapám nagyon gazdag volt, és halála után örököltem minden üzletét és gazdagságát. Az orvosok azt tanácsolták nekem, hogy nem élhetek több mint két hónapig, ezért most úgy döntöttem, hogy megosztom e gazdagság egy részét, hogy hozzájáruljak a kevésbé kiváltságos Európában, Amerikában, Afrikában és Ázsiában kialakult fejlodéshez, különösen a probléma megoldásához a kevésbé privilegizált és az árvaház otthona.

Az interneten végzett keresésem után választottam, négy hétig imádkoztam és böjtöltem rajta, hajlandó vagyok kilenc millió ötszázezer eurót adományozni a kevésbé kiváltságosnak. Kérem, vegye figyelembe, hogy ez az alap bankban fekszik és az én utasításom alapján benyújtja a pénz nevében történo átutalását.

Végül is oszintén imádkozom, hogy ezt az összeget átruházzák, még akkor is, ha késo vagyok, mert meg kell tudnom, hogy Krisztus nélkül a vagyon megszerzése hiábavaló, és Istennek ígéretet tettem, hogy az alap lesz használja a kevésbé privilegizált segítséget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lefordítottam ezt a levelet, hogy megértsétek, vissza tudsz írni engem

Várom a sürgos választ.

Isten áldjon.