Web lists-archives.com

Re: php7.3-fpm segfaults




On Sat, Jan 12, 2019 at 10:25:51AM +0100, Lucio wrote:
> Hello,
> 
> I'm running buster/sid on my notebook and on a desktop pc. I'd like to use
> both for PHP software development, so I've setup Apache2 and php7.3-fpm to
> create a devel env similar to the real production servers.
> 
> On the destop pc it works. On the notebook it segfaults. Please note that
> the two systems are not exactly the same, with the notebook being a older
> debian install, upgraded several releases since the first install.
> 
> Here is what i get in the logs:
> 
> # cat /var/log/php7.3-fpm.log | tail -n 7
> [12-Jan-2019 08:57:36] NOTICE: fpm is running, pid 815
> [12-Jan-2019 08:57:36] NOTICE: ready to handle connections
> [12-Jan-2019 08:57:36] NOTICE: systemd monitor interval set to 10000ms
> [12-Jan-2019 08:59:45] WARNING: [pool lucio] child 1635 exited on signal 11
> (SIGSEGV) after 129.612030 seconds from start
> [12-Jan-2019 08:59:45] NOTICE: [pool lucio] child 3635 started
> [12-Jan-2019 09:09:44] WARNING: [pool lucio] child 3635 exited on signal 11
> (SIGSEGV) after 598.434794 seconds from start
> [12-Jan-2019 09:09:44] NOTICE: [pool lucio] child 23618 started
> 
> The last 2 lines repeat each time I load a page in the browser. The page
> obviously displays only a "Service Unavailable" message from Apache.
> 
> How do I get more details about what's going on with PHP-FPM?
> 

Are there corresponding entries in the Apache log?  Can you turn the
Apache log level up to debug or higher and cause the failure again?

Regards,

-Roberto
-- 
Roberto C. Sánchez