Web lists-archives.com

Re: libuv1 build failure only on Ryzen ???




On mardi 8 mai 2018 22:53:21 CEST Ben Hutchings wrote:
> Make sure you have current microcode installed (either in the BIOS or
> the amd64-microcode package).

I've update the BIOS, amd64-microcode is the latest version.

dmesg shows:
$ sudo dmesg |grep microcode
[    0.687667] microcode: CPU0: patch_level=0x08001137
[    0.687671] microcode: CPU1: patch_level=0x08001137
[    0.687674] microcode: CPU2: patch_level=0x08001137
[    0.687677] microcode: CPU3: patch_level=0x08001137
[    0.687680] microcode: CPU4: patch_level=0x08001137
[    0.687683] microcode: CPU5: patch_level=0x08001137
[    0.687686] microcode: CPU6: patch_level=0x08001137
[    0.687689] microcode: CPU7: patch_level=0x08001137
[    0.687693] microcode: CPU8: patch_level=0x08001137
[    0.687697] microcode: CPU9: patch_level=0x08001137
[    0.687703] microcode: CPU10: patch_level=0x08001137
[    0.687707] microcode: CPU11: patch_level=0x08001137
[    0.687711] microcode: CPU12: patch_level=0x08001137
[    0.687716] microcode: CPU13: patch_level=0x08001137
[    0.687722] microcode: CPU14: patch_level=0x08001137
[    0.687727] microcode: CPU15: patch_level=0x08001137
[    0.687756] microcode: Microcode Update Driver: v2.2.

I've tried:
- set AMD64UCODE_INITRAMFS= early in /etc/default/amd64-microcode
- update-initramfs -u
- reboot

This did not change the microcode version.

libuv1 build still fail with this IPv6 test.

Thanks for the hint.

All the best

-- 
https://github.com/dod38fr/config-model/ -o- http://search.cpan.org/~ddumont/
    http://ddumont.wordpress.com/        -o-   irc: dod at irc.debian.org