Web lists-archives.com

problem with curl-7.64.1-1 not returning any data




Hi,

Some time during the past couple months curl stopped working in my cygwin installation.  The only changes I am aware of are periodic updates to cygwin.

Here is an example:

----------------
curl -v www.google.com
* STATE: INIT => CONNECT handle 0x600077108; line 1361 (connection #-5000)
* Added connection 0. The cache now contains 1 members
----------------

No data is returned.

The same command when run under CentOS or Windows PowerShell (Invoke-WebRequest) works.

I am running:

Curl 7.64.1-1
uname -a
CYGWIN_NT-10.0 CVI-5501L 3.0.7(0.338/5/3) 2019-04-30 18:08 x86_64 Cygwin
--
Wes Barris

This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the addressee. If you are not the intended addressee, then you have received this email in error and any use, dissemination, forwarding, printing, or copying of this email is strictly prohibited. Please notify us immediately of your unintended receipt by reply and then delete this email and your reply. Cobb-Vantress, Inc. and its subsidiaries and affiliates will not be held liable to any person resulting from the unintended or unauthorized use of any information contained in this email or as a result of any additions or deletions of information originally contained in this email.

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple