Web lists-archives.com

Re: normal to blue-screen windows when doing 'ls -CF' of /proc/sys/GLOBAL?? (bug? cygcheck attached)




Greetings, L A Walsh!

> David Conrad wrote:
>> I think Michel LaBarre's suggestion of running chkdsk and sfc is a
>> good one; 
> ---
> I agree...chkdsk indicated something odd in an attribute block,
> but I've yet to be able to correct it, since I'm running win7
> on a newer machine that uses USB3 and doesn't understand
> that my RAID controller is a megaraid type.

> So booting into recovery options (or booting from the win7
> install disk) both don't see any USB keyboard/mice
> nor the system-disk which uses the megaraid controller
> it just doesn't know it enough to see it...

> To start with, I need to hook up a PS/2 kbd & mouse
> to access those, while I could load the megaraid drivers
> then,

Or rebuild the Win7 disk image with related drivers.
Been doing that for years myself, but YMMV.

> it won't go through the discover process until
> the next reboot, at which point the megaraid drivers 
> will be gone again...so...working on updating my
> WinRE image and burning a new Win7 install disk that
> can understand the missing stuff.

> This is normal for me -- can't get from point 1 to 2
> without going through 3-4, where you need 5-6 as
> prereqs for those...etc...
> :-(


-- 
With best regards,
Andrey Repin
Wednesday, May 23, 2018 22:55:06

Sorry for my terrible english...


--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple