Web lists-archives.com

Re: normal to blue-screen windows when doing 'ls -CF' of /proc/sys/GLOBAL?? (bug? cygcheck attached)




Someone else wrote:
Hi,
  just tried that command. There is no BSOD on my system. Windows 10
latest build, Dell laptop with latest Cygwin.
Maybe there is an issue with your anti-virus or application firewall?

---
	(same Disclaimer -- replying to list on email sent to me
privately...  I would have a preference for people replying to both
list and me, unless they don't want to reply publicly, the private is
fine, though my *default*, (unless asked otherwise) will be to reply
publicly with personal info deleted)


I don't have *much* of an anti-virus and my system's on an internal
network (connected via proxy or sometimes NAT for games).  For malware
I just use the free MS "home essentials" which I usually (including now)
don't have set for real-time scanning -- I do a weekly scan
which takes several hours.

If it isn't set for real-time detection, though, I don't think
it would be causing an issue. No?

	This is something that has persisted through many versions (like
more than a year or two), including things like repairing the OS via
an inplace "upgrade"/reinstall. So it's fairly persistent (and annoying, as I used to like to look around in all the proc dirs).

-l



--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple