Web lists-archives.com

Re: segfault in xwin-xdg-menu.exe




> Il 11 maggio 2018 alle 17.37 Marco Atzeri <marco.atzeri@xxxxxxxxx> ha scritto:
> 
> On 5/11/2018 5:29 PM, Fabio Rossi wrote:
> 
> > I have just made a fresh cygwin installation on windows 10 pro 32bit using setup 2.891. I have selected xorg-server, xinit, vim and gdb packages. I have modified the Xwin server configuration as described in https://x.cygwin.com/docs/faq/cygwin-x-faq.html#q-startxwinrc-exit and later I have successfully started it by using the action "cygwin-x\xwin server" under Windows programs menu. The X server is running with display :0.0 and its icon is visible in the tray bar.
> > 
> > On another system installed months ago I have the xdg menu application already running (it's automatically started by the xwin startup script) but I didn't need to follow the above mentioned trick described in the FAQ.
> > 
> > In a cygwin terminal I then try starting manually xwin-xdg-menu by using:
> > 
> > $ DISPLAY=:0 xwin-xdg-menu.exe
> > 
> > but I get a segmentation fault. With gdb I get the following backtrace:
> > 
> > $ DISPLAY=:0 gdb xwin-xdg-menu.exe
> > 
> > ...
> > 
> > It seems a problem with fontconfig. Any hint?
> > 
> > --
> 
> as suggested here
> 
> > Problem reports: http://cygwin.com/problems.html
> 
> provide the cygcheck.out as attachment

I missed that, sorry, here is the file attached as requested

Attachment: cygcheck.out
Description: chemical/gulp

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple