Web lists-archives.com

Re: odd behavior(bug?) during run of setup




On 27/04/2018 03:31, L A Walsh wrote:
When running setup -- a few time have gotten an error saying that it
couldn't create /llvm-objdump.exe.stackdump

Thanks for reporting this.

Giving the actual error you see, rather than "an error" would be helpful.

Attaching the setup log file would also be helpful.

(setup-x86-64-2.891)

I looked, and there is no such file in the root dir, so I traced it
with process monitor and first saw it try to
CreateFile C:\llvm-objdump.exe.stackdump (Name not found)
Then
CreateFile C: ACCESS DENIED.

Since that's the only ref to llvm-objdump.exe.stackdump and
the only place with an access denied right after it, I suspect
that's where the error is coming from.

So for some reason it seems to be trying to create a
stackdump, but first it's trying to create the hard drive
(C:).

Weird.

Told it to ignore -- and setup went on an finish w/no further probs.

So maybe there was a stackdump during setup and it
tried to create the dir that is topmost?

This looks like a packaging hiccup with clang:

https://cygwin.com/cgi-bin2/package-cat.cgi?file=x86_64%2Fcompiler-rt%2Fcompiler-rt-5.0.1-1&grep=llvm-objdump.exe.stackdump

I think you can safely ignore this error, for the moment.


--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple