Web lists-archives.com

Re: cygwin installation fails in Windows 10 when running with --quite-mode




On Wed, Dec 20, 2017 at 12:27 PM, Achim Gratz <Stromeko@xxxxxxxx> wrote:
> Arkady writes:
>> setup-x86_64.exe -q -p wget -v
>>
>> The installation fails with the last line "Changing gid to
>> Administrators" and a small dialog box "setup-x86_64.exe" has stopped
>> working A problem caused the program to stop working correctly..."
>
> That is usually caused by BLODA that recognizes an application that
> tries to elevate itself while run from some script.  The solution may be
> as simple as to remove the ADS annotation that says "this executable was
> downloaded from the dangerous internet" or you may have to explicitly

Thank you, Achim,

I am running in the Administrator console - there is "Administrator:
Command Prompt" at the top
of the windows. I am pulling the file from Internet using a power shell script.
According to dir /R there is only one data stream for the file

> except setup.exe someplace.  Other potential solutions are to start the
> CMD or script with administrative privileges so setup doesn't need to
> elevate itslef or use a program like runas that can start setup directly
> with elevated privileges.  Which of these is most appropriate to your
> environment is something you'll have to find out yourself.
>
>
> Regards,
> Achim.
> --
> +<[Q+ Matrix-12 WAVE#46+305 Neuron microQkb Andromeda XTk Blofeld]>+
>
> SD adaptation for Waldorf microQ V2.22R2:
> http://Synth.Stromeko.net/Downloads.html#WaldorfSDada
>
> --
> Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
> FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
> Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
> Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple
>

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple