Web lists-archives.com

Re: Window Maker issues, launching from cygwin




I actually went ahead and created a new user on my computer, renaming
it to something with no spaces. However, when I run it, I am
encountering something a little different. The window opens, then
quickly closes before anything can be done.

$ startx

Welcome to the XWin X Server
Vendor: The Cygwin/X Project
Release: 1.19.2.0
OS: CYGWIN_NT-10.0 DESKTOP-QMBDM9N 2.8.0(0.309/5/3) 2017-04-01 20:47 x86_64
OS: Windows 10  [Windows NT 10.0 build 15063] (Win64)
Package: version 1.19.2-1 built 2017-03-09

XWin was started with the following command line:

/usr/bin/X :0 -auth /home/DavidDLC/.serverauth.12112

(II) xorg.conf is not supported
(II) See http://x.cygwin.com/docs/faq/cygwin-x-faq.html for more information
LoadPreferences: /home/DavidDLC/.XWinrc not found
LoadPreferences: Loading /etc/X11/system.XWinrc
LoadPreferences: Done parsing the configuration file...
winDetectSupportedEngines - RemoteSession: no
winDetectSupportedEngines - DirectDraw4 installed, allowing ShadowDDNL
winDetectSupportedEngines - Returning, supported engines 00000005
winSetEngine - Using Shadow DirectDraw NonLocking
winScreenInit - Using Windows display depth of 32 bits per pixel
winWindowProc - WM_SIZE - new client area w: 1902 h: 983
winFinishScreenInitFB - Masks: 00ff0000 0000ff00 000000ff
MIT-SHM extension disabled due to lack of kernel support
XFree86-Bigfont extension local-client optimization disabled due to
lack of shared memory support in the kernel
(EE) AIGLX: No native OpenGL in modes with a root window
(II) IGLX: enabled GLX_MESA_copy_sub_buffer
(II) IGLX: Loaded and initialized swrast
(II) GLX: Initialized DRISWRAST GL provider for screen 0
winPointerWarpCursor - Discarding first warp: 951 491
(--) 16 mouse buttons found
(--) Setting autorepeat to delay=500, rate=31
(--) Windows keyboard layout: "00000409" (00000409) "US", type 7
(--) Found matching XKB configuration "English (USA)"
(--) Model = "pc105" Layout = "us" Variant = "none" Options = "none"
Rules = "base" Model = "pc105" Layout = "us" Variant = "none" Options = "none"
winProcEstablishConnection - winInitClipboard returned.
winClipboardThreadProc - DISPLAY=:0.0
OS maintains clipboard viewer chain: yes
winClipboardProc - XOpenDisplay () returned and successfully opened the display.
xinit: connection to X server lost
winClipboardProc - winClipboardFlushWindowsMessageQueue trapped
WM_QUIT message,

     exiting main loop.

waiting for X server to shut down winClipboardProc - XDestroyWindow succeeded.
winDeinitMultiWindowWM - Noting shutdown in progress
(II) Server terminated successfully (0). Closing log file.


$ /usr/bin/xterm: Xt error: Can't open display: :0

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple