Web lists-archives.com

Re: Updated: setup (2.880)




On 19/06/2017 16:29, Nellis, Kenneth wrote:
#!/bin/sh
# From http://cygwin.com/ml/cygwin/2012-04/msg00714.html
name=setup-x86_64.exe
wget -O $name --quiet http://cygwin.com/$name || exit
# ACL issues require some fixing up after wget
chmod +x $name
exit

...but Windows complained about the file format when I tried to launch
it. Then "file" told me...

$ file *.exe
setup-x86_64.exe: gzip compressed data, from Unix
$

...so I added suffix .gz and then used (actually) WinZip to unzip
it, and it created a working setup.exe.

So, is this new behavior? Is it to be expected going forward?

This behaviour is not expected or wanted.  I can't reproduce it, either.

$ wget https://cygwin.com/setup-x86_64.exe
--2017-06-19 17:31:56--  https://cygwin.com/setup-x86_64.exe
Resolving cygwin.com... 209.132.180.131
Connecting to cygwin.com|209.132.180.131|:443... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
Length: 906771 (886K) [application/octet-stream]
Saving to: ‘setup-x86_64.exe’

setup-x86_64.exe    100%[===================>] 885.52K   550KB/s    in 1.6s

2017-06-19 17:31:58 (550 KB/s) - ‘setup-x86_64.exe’ saved [906771/906771]

$ file setup-x86_64.exe
setup-x86_64.exe: PE32+ executable (GUI) x86-64, for MS Windows

$ xxd setup-x86_64.exe | head -1
00000000: 4d5a 9000 0300 0000 0400 0000 ffff 0000  MZ..............

Do you have something in your ~/.wgetrc to add an "accept-encoding: gzip" header or something?

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple