Web lists-archives.com

Re: Very Slow Setup Parsing / was Re: Segmentation Faults




On Wed, 3/22/17, Ken Brown <kbrown@xxxxxxxxxxx> wrote:

 Subject: Re: Very Slow Setup Parsing / was Re: Segmentation Faults
 To: cygwin@xxxxxxxxxx
 Date: Wednesday, March 22, 2017, 12:10 PM
 
 On 3/22/2017 11:59 AM,
 Ian Lambert via cygwin wrote:
 > I've
 now downloaded a complete cygwin mirror
 >
 onto a networked storage, done a new install, and
 > cygwin works OK again. However, doing
 updates or
 > package installs is (1)
 extremely slow, and (2) giving
 > a below
 reported permissions problem.
 >
 > (1) Slowness. After the setup initial
 steps and pointing
 > to the local install
 location, I get to the following display
 > for 10s of minutes to hours (see log
 excerpt farther down).
 > It eventually
 goes to the next step. There is a very
 >
 low, steady network traffic during the delay. This
 > storage and network is usually fast for
 other things,
 > including during actual
 package installs.
 
 You might
 want to checkout the '-m --mirror-mode' option to
 setup.
 = = = = =
 Ken,
 
Works great! Hoping my mirror stays "clean."

I missed the discussions of this "new" option, 
and documentation is the last thing to be updated.
:)
https://cygwin.com/faq.html#faq.setup.cli

Thanks!

--
Problem reports:       http://cygwin.com/problems.html
FAQ:                   http://cygwin.com/faq/
Documentation:         http://cygwin.com/docs.html
Unsubscribe info:      http://cygwin.com/ml/#unsubscribe-simple